NAJSLAĐI OSMESI


Kids inalbum nastao je u želji da izmami mnogo osmeha, onih najslađih. Postoji puno korisnih edukativnih knjiga, ali kids in album je više od toga – on je unikatan i zabavan. Zašto? Zato što će vaše dete zaista prepoznati svoj lik na stranicama knjige i biće mu posebno uzbudljivo da otkrije sve svoje uloge kao i naše preslatke ilustracije. Vaše je samo da odaberete odgovarajuću fotografiju deteta, unesete ime i po želji posvetu. Ovakav koncept pomaže u izgradnji identiteta kod dece.

Pozitivna moć personalizacije

Studije pokazuju da deca kada vide sebe u priči to ima dubok uticaj na njihovu pismenost i razvoj jezika. Ovo pomaže stvaranju samouverenih čitalaca sa entuzijazmom za ceo život. Personalizacija takođe pomaže deci da se povežu sa pričama – to su oni u priči! To ključni sadržaj čini daleko prijemčivijim za naše najmlađe.

Idealan poklon za decu


Personalizovana knjiga u kojoj je slavljenik glavni lik uvek će biti najoriginalniji poklon svakog rođendana. Garantujemo :)

Kao kreatori proizvoda za buduće generacije, nastojimo da poslujemo tako da i naša deca, naši kupci i mi sami budemo ponosni. Težimo ka tome da u budućnosti ponudimo još mnogo zanimljivih tema i poučnih pričica. Pratite nas i na instagramu – link do profila.

PRATITE NAS
Nazad na početnu
loader